Kasper van der Laan - 1 Kilo

Deel deze pagina
do 05 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn debuutvoorstelling ‘1 Kilo’. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig.

"Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show" | NRC ★★★★★

Vanwege grote belangstelling is deze voorstelling verplaatst naar de Rabozaal. 
Gasten die reeds kaarten hebben gereserveerd krijgen persoonlijk bericht.

1e rang:   € 15,00

Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze wereld. Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

"Van der Laan, zoveel is duidelijk, is een natuurtalent. Zijn verbaliteit - lijzig, dan weer toornig - combineert hij met een absurde lichamelijkheid, waarbij vingers, de scharnierfunctie van ellebogen en de schoonheid van het been terloops worden geëxploreerd." | AD ★★★★★

"Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet." | De Volkskrant ★★★★

"Hij grijpt het publiek van minuut één bij de kladden en laat het niet meer los. Hij dwingt de zaal om de hele avond scherp te blijven. Sterker nog, het publiek wordt een speelbal in zijn hand. Kasper van der Laan is bijna beangstigend goed." | Theaterkrant (keuze van de criticus)

"Uitstekend debuut van een fysiek fenomenale performer" | Het Parool

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
3e rang :   € 12,00   Normaal tarief
4e rang :   € 10,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Janneke de Bijl  Zonder zin kan het ook  za 26 sep 2020 - 20:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Lebbis  De Ervaring  wo 25 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden