Nieuws

Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamerSchouwburg Hengelo heeft niet alleen een nieuwe naam, maar begint het seizoen ook met nieuwe stoelen, een nieuwe hijsinstallatie, extra toiletten en gratis wifi voor publiek.
So NoizySchouwburg Hengelo presenteert: ‘So noizy’, het Open podium op zondagmiddag in Brasserie So Nice
Rabotheater Hengelo heet vanaf nu Schouwburg HengeloMet ingang van theaterseizoen 2017/2018 heeft ons theater een nieuwe naam: het Rabotheater heet per 1 september 2017 Schouwburg Hengelo.
Een record van 6.867 theaterbezoekers gaven hun mening over het programma van het Rabotheater.Maar liefst 6.876 bezoekers van het Rabotheater gaven hun mening over de voorstellingen en concerten in seizoen 2016-2017. Een record!
Rabotheater Hengelo genomineerd als Meest Gastvrije Theater 2017De tweede editie van de verkiezing Meest gastvrije theater 2017 is gestart!
Nieuwe naam voor Rabotheater HengeloIn september 2017 start het nieuwe theaterseizoen en vanaf dat moment zal het Rabotheater ‘Schouwburg Hengelo’ heten.
Zomersluiting Rabotheater Hengelo kassa en kantoorVan maandag 17 juli t/m zondag 3 september 2017 is de kassa van het Rabotheater gesloten.
Draagt u het Rabotheater een warm hart toe?Word Vriend van het Rabotheater en geniet van een aantal mooie voordelen.
De legendarische Britse groep 10cc komt naar Hengelo!Op 10 maart 2018 komt de legendarische Britse groep 10cc voor een concert naar Rabotheater Hengelo! De kaartverkoop voor dit concert is vanaf nu gestart.
Gratis muziek en street-art op Schouwburgplein & Theater-keuzemenu vanaf € 5,-Op 16 en 17 juni vindt voor de eerste keer het Vier Oost Theater Festival plaats. Het buitenpodium met live muziek op het Schouwburgplein is het hart van het festival. Dit programma is gratis toegankelijk.