Nieuws

Jubilea in Rabotheater Hengelo3 Krommers en een unieke onderscheiding uitgereikt in Rabotheater voor meer dan 100 jaar trouwe dienst.
Rabotheater Hengelo zoekt theatermaker (regisseur, choreograaf)Bent u een professionele podiumkunstenaar en heeft u belangstelling om in Hengelo een theaterproductie te maken?
Parkeergeld betalen in Rabotheater voorkomt wachtrijenOm wachtrijen voor de betaalautomaat van de parkeergarage te voorkomen is het sinds vandaag mogelijk om te betalen in het theater.
Goede recensies 'De Verleiders'Het gouden team van de casanova's van de vastgoedfraude is back in business!
Zie de Vide: beeldende kunst in de vide van het Rabotheater'Zie de Vide': in november de tweede expositie!
Welkom op de nieuwe website!Welkom op de geheel nieuwe website van het Rabotheater.
Almelose Eva Luitsz in de spotlights tijdens theatertour Alain Clark!Regionaal talent, singer/songwriter Eva Luitsz (21) is door Alain Clark geselecteerd en mag op 7 november een gastoptreden verzorgen tijdens zijn theaterconcert in Hengelo.
Elke maand Sirene Sale in het RabotheaterElke eerste maandag van de maand wanneer de sirenes gaan: 100 kaarten met 50% korting voor één voorstelling!
Opnieuw meer bezoekers Rabotheater HengeloIn seizoen 2013-2014 heeft de stijging van het aantal bezoekers aan het Rabotheater doorgezet.