Nieuws

Preview Theaterseizoen 2015 - 2016Voor wie jaarlijks met spanning wacht op de nieuwe brochure van het Rabotheater met het programma voor het komende theaterseizoen, is er nu de ideale avond!
Verbetering dienstverlening naar aanleiding van cabaret- en dans enquêtesDe afgelopen periode hebben wij onder een selectie van ons cabaret- en danspubliek een enquête afgenomen.
Feestelijke opening herdenkings- tentoonstelling Theo WolvecampOp zondag 8 maart a.s. is om 15:00 uur de feestelijke opening van de Theo Wolvecamp herdenkings- tentoonstelling.
Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 verlengd tot 8 maart!Heb jij talent? Dan is het tijd voor een écht podium! Schrijf je in voor de talentenjacht 'Rabotheater Open Podium Twente 2015' en maak kans op € 2.500,-!
Ali B op 25 feb. verplaatst naar grote zaal RabotheaterOp woensdag 25 februari komt Ali B naar het Rabotheater. Deze voorstelling is vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal, de Eatonzaal.
'Stand up, lie down' is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2015!De Gemeenschap is enorm blij met deze kersverse nominatie van de VSCD mime-jury. Uit het juryrapport: "In Stand up, lie down wordt de verhouding tussen humor, agressie en kwetsbaarheid op de spits gedreven. In een stand-up comedy show bespreken vijf personages hun leven als homo in een heteroseksuele maatschappij.
Jubilea in Rabotheater Hengelo3 Krommers en een unieke onderscheiding uitgereikt in Rabotheater voor meer dan 100 jaar trouwe dienst.
Rabotheater Hengelo zoekt theatermaker (regisseur, choreograaf)Bent u een professionele podiumkunstenaar en heeft u belangstelling om in Hengelo een theaterproductie te maken?
Parkeergeld betalen in Rabotheater voorkomt wachtrijenOm wachtrijen voor de betaalautomaat van de parkeergarage te voorkomen is het sinds vandaag mogelijk om te betalen in het theater.
Goede recensies 'De Verleiders'Het gouden team van de casanova's van de vastgoedfraude is back in business!