Nieuws

Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 verlengd tot 8 maart!Heb jij talent? Dan is het tijd voor een écht podium! Schrijf je in voor de talentenjacht 'Rabotheater Open Podium Twente 2015' en maak kans op € 2.500,-!
Ali B op 25 feb. verplaatst naar grote zaal RabotheaterOp woensdag 25 februari komt Ali B naar het Rabotheater. Deze voorstelling is vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal, de Eatonzaal.
'Stand up, lie down' is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2015!De Gemeenschap is enorm blij met deze kersverse nominatie van de VSCD mime-jury. Uit het juryrapport: "In Stand up, lie down wordt de verhouding tussen humor, agressie en kwetsbaarheid op de spits gedreven. In een stand-up comedy show bespreken vijf personages hun leven als homo in een heteroseksuele maatschappij.
Jubilea in Rabotheater Hengelo3 Krommers en een unieke onderscheiding uitgereikt in Rabotheater voor meer dan 100 jaar trouwe dienst.
Rabotheater Hengelo zoekt theatermaker (regisseur, choreograaf)Bent u een professionele podiumkunstenaar en heeft u belangstelling om in Hengelo een theaterproductie te maken?
Parkeergeld betalen in Rabotheater voorkomt wachtrijenOm wachtrijen voor de betaalautomaat van de parkeergarage te voorkomen is het sinds vandaag mogelijk om te betalen in het theater.
Goede recensies 'De Verleiders'Het gouden team van de casanova's van de vastgoedfraude is back in business!
Zie de Vide: beeldende kunst in de vide van het Rabotheater'Zie de Vide': in november de tweede expositie!
Welkom op de nieuwe website!Welkom op de geheel nieuwe website van het Rabotheater.
Almelose Eva Luitsz in de spotlights tijdens theatertour Alain Clark!Regionaal talent, singer/songwriter Eva Luitsz (21) is door Alain Clark geselecteerd en mag op 7 november een gastoptreden verzorgen tijdens zijn theaterconcert in Hengelo.