Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Ladies Night ArrangementBoek nu bij de voorstelling 'Zout op mijn Huid' het exclusieve Ladies Night Arrangement!
Finalisten Rabotheater Open Podium Twente 2015 bekend!Dit zijn de finalisten van het Rabotheater Open Podium Twente 2015. De finale is op zaterdag 16 mei a.s. om 19:30 uur.
Nieuwe brochure en start kaartverkoop seizoen 2015 - 2016De nieuwe brochure voor het theaterseizoen 2015-2016 is uit! De online kaartverkoop is donderdag 16 april jl. gestart.
Halve Finalisten Open Podium 2015De halve finalisten van het Rabotheater Open Podium 2015 zijn bekend!
Golden Earring ivm ziekte verplaatst naar 13 meiDoor ziekte van George Kooymans moest het concert van de Golden Earring van donderdag 19 maart worden verplaatst naar woensdag 13 mei. Er zijn weer goede plaatsen beschikbaar.
Preview Theaterseizoen 2015 - 2016Voor wie jaarlijks met spanning wacht op de nieuwe brochure van het Rabotheater met het programma voor het komende theaterseizoen, is er nu de ideale avond!
Verbetering dienstverlening naar aanleiding van cabaret- en dans enquêtesDe afgelopen periode hebben wij onder een selectie van ons cabaret- en danspubliek een enquête afgenomen.
Feestelijke opening herdenkings- tentoonstelling Theo WolvecampOp zondag 8 maart a.s. is om 15:00 uur de feestelijke opening van de Theo Wolvecamp herdenkings- tentoonstelling.
Inschrijving Rabotheater Open Podium Twente 2015 verlengd tot 8 maart!Heb jij talent? Dan is het tijd voor een écht podium! Schrijf je in voor de talentenjacht 'Rabotheater Open Podium Twente 2015' en maak kans op € 2.500,-!
Ali B op 25 feb. verplaatst naar grote zaal RabotheaterOp woensdag 25 februari komt Ali B naar het Rabotheater. Deze voorstelling is vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal, de Eatonzaal.