Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

logeeradres gezocht voor acteurs theatervoorstelling 'FEEST!'Acteur te logeren?
Zomersluiting kassaZomersluiting: van maandag 29 juni t/m zondag 16 augustus 2015 is de kassa gesloten.
Komend weekend: Kunsten op straat!Op zaterdag 27 en zondag 28 juni zijn er weer vele activiteiten en bijzondere acts te zien in het centrum van Hengelo.
Ontmoet ROBOT hitchBOT in het RabotheaterZijn naam is hitchBOT en hij is op kunst- en cultuurreis in Nederland. HitchBOT is een robot uit Canada en is onderdeel van een sociaal experiment en tevens kunstproject. Op donderdag 11 juni is hij in Hengelo, tussen 12:00 en 16:00 uur kunnen bezoekers hem ontmoeten in de foyer van het Rabotheater.
Transito: tentoonstelling van 10 Hengelose kunstenaars28 mei - 7 juni 2015: een tentoonstelling van 10 Hengelose Kunstenaars: Transito
Extra voorstelling Najib Amhali, Daniël Arends naar grote zaalDe kaartverkoop voor deze voorstelling gaat per direct van start.
Concert BLØF verplaatst vanwege ziekte Paskal JakobsenHet concert van BLØF op vrijdagavond 22 mei in het Rabotheater wordt verplaatst.
Evander Eijsink wint Rabotheater Open Podium 2015!De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2015 op zaterdag 16 mei, is gewonnen door de 6 jarige Evander Eijsink.
Big Band Festival Hengelo 2015Op Pinksterzondag 24 mei organiseren ArtEZ hogeschool voor de kunsten, Jazzpodium De Tor en Rabotheater Hengelo voor de 2e keer het Big Band Festival Hengelo.
Brasserie So Nice ook op zaterdag openVanaf zaterdag 2 mei is Brasserie So Nice ook op zaterdag vanaf 10.00 uur geopend, natuurlijk samen met de J.P. van den Bent Stichting.