Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Tentoonstelling Theo Wolvecamp gratis te bezoekenOp zaterdag 24 oktober en zaterdag 21 november is de expositie van 12.00 tot 16.00 uur geopend voor alle belangstellenden.
Extra filmvertoning van 'La famille Bélier'!Extra filmvertoning 'La famille Bélier'! Op veler verzoek vertoont Filmhuis Hengelo een extra voorstelling van 'La famille Bélier' op donderdag 29 oktober 2015, 20:15 uur. Reserveer tijdig!
Nieuwe tribune en draaideur in het RabotheaterDe Eijsinkzaal van het Rabotheater is voorzien van een nieuwe tribune.Daarnaast is aan de ingang aan het Schouwburgplein een draaideur gemaakt.
Bijgeboekt: Volkan Konak en Damiaan Denys!Kaartverkoop voor de nieuwe voorstellingen gaat per direct van start.
Tribune krijgt 2e levenDe Eijsinkzaal van het Rabotheater krijgt een nieuwe tribune. De oude tribune krijgt een nieuw leven aan de South Valley University in Qena – Egypte.
Jubileum FilmhuisFilmhuis viert 25 jarig jubileum met gratis buitenfilm op 12 sept a.s.
Voorstellingen FEEST! geannuleerdWegens plotselinge ernstige ziekte van een van de acteurs worden alle voorstellingen van FEEST! geannuleerd.
Programmeringssubsidie voor RabotheaterEen blijk van waardering voor de kwaliteit van het programma van de Hengelose schouwburg: ook komende twee seizoenen ontvangt het Rabotheater € 25.000 subsidie.
Laatste kaartenVoor een aantal voorstellingen in het nieuwe seizoen zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar:
Rondleidingen RabotheaterZo heeft u het theater nog nooit gezien! Boek nu een rondleiding door het theater en ontdek het domein van artiesten en technici.