Nieuws

Laatste kaartenVoor een aantal voorstellingen in het nieuwe seizoen zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar:
Rondleidingen RabotheaterZo heeft u het theater nog nooit gezien! Boek nu een rondleiding door het theater en ontdek het domein van artiesten en technici.
logeeradres gezocht voor acteurs theatervoorstelling 'FEEST!'Acteur te logeren?
Zomersluiting kassaZomersluiting: van maandag 29 juni t/m zondag 16 augustus 2015 is de kassa gesloten.
Komend weekend: Kunsten op straat!Op zaterdag 27 en zondag 28 juni zijn er weer vele activiteiten en bijzondere acts te zien in het centrum van Hengelo.
Ontmoet ROBOT hitchBOT in het RabotheaterZijn naam is hitchBOT en hij is op kunst- en cultuurreis in Nederland. HitchBOT is een robot uit Canada en is onderdeel van een sociaal experiment en tevens kunstproject. Op donderdag 11 juni is hij in Hengelo, tussen 12:00 en 16:00 uur kunnen bezoekers hem ontmoeten in de foyer van het Rabotheater.
Transito: tentoonstelling van 10 Hengelose kunstenaars28 mei - 7 juni 2015: een tentoonstelling van 10 Hengelose Kunstenaars: Transito
Extra voorstelling Najib Amhali, Daniël Arends naar grote zaalDe kaartverkoop voor deze voorstelling gaat per direct van start.
Concert BLØF verplaatst vanwege ziekte Paskal JakobsenHet concert van BLØF op vrijdagavond 22 mei in het Rabotheater wordt verplaatst.
Evander Eijsink wint Rabotheater Open Podium 2015!De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2015 op zaterdag 16 mei, is gewonnen door de 6 jarige Evander Eijsink.