Nieuws

De kaartverkoop voor het Nationaal Theaterweekend 2018 is gestart!In het weekend van 26 t/m 28 januari 2018 ademt heel Nederland theater tijdens de derde editie van het Nationaal Theaterweekend. Reserveer nu voor de beste plaatsen!
Lezing 'Autisme' op 11 december verplaatstLezing van Colette de Bruin - Dit is Autisme! op ma. 11 dec. 2017 verplaatst naar wo. 28 maart 2018 i.v.m. winterse weersomstandigheden. Tickets blijven geldig.
Jongens met acteertalent opgelet! + Traject TheatertalentHoud jij van acteren, heb je zin om met leeftijdsgenoten (14 t/m 20 jaar) een intensief toneelavontuur aan te gaan? Geef je snel op! Houd ook het Traject Theatertalent in de gaten!
Het regent sterren voor My Fair Lady!De eerste recensies over My Fair Lady zijn binnen, de pers en BN'ers zijn laaiend enthousiast.
Tweede editie Saturday Night Live op 25 november!Na de eerste succesvolle editie in juni dit jaar, herhaalt Schouwburg Hengelo de Saturday Night Live op 25 november. Kaarten kosten in de voorverkoop € 4,-.
Politiek café Hengeloos Peil over binnenstad en KamakDe Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en Schouwburg Hengelo hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot een politiek café. Onder de titel Hengeloos Peil wordt het politiek café elke maand live uitgezonden vanuit Brasserie So Nice in Schouwburg Hengelo. Dit is het tweede seizoen.
Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamerSchouwburg Hengelo heeft niet alleen een nieuwe naam, maar begint het seizoen ook met nieuwe stoelen, een nieuwe hijsinstallatie, extra toiletten en gratis wifi voor publiek.
So NoizySchouwburg Hengelo presenteert: ‘So noizy’, het Open podium op zondagmiddag in Brasserie So Nice
Rabotheater Hengelo heet vanaf nu Schouwburg HengeloMet ingang van theaterseizoen 2017/2018 heeft ons theater een nieuwe naam: het Rabotheater heet per 1 september 2017 Schouwburg Hengelo.
Een record van 6.867 theaterbezoekers gaven hun mening over het programma van het Rabotheater.Maar liefst 6.876 bezoekers van het Rabotheater gaven hun mening over de voorstellingen en concerten in seizoen 2016-2017. Een record!