Nieuws

Rabotheater Hengelo genomineerd als Meest Gastvrije Theater 2017De tweede editie van de verkiezing Meest gastvrije theater 2017 is gestart!
Nieuwe naam voor Rabotheater HengeloIn september 2017 start het nieuwe theaterseizoen en vanaf dat moment zal het Rabotheater ‘Schouwburg Hengelo’ heten.
Zomersluiting Rabotheater Hengelo kassa en kantoorVan maandag 17 juli t/m zondag 3 september 2017 is de kassa van het Rabotheater gesloten.
Draagt u het Rabotheater een warm hart toe?Word Vriend van het Rabotheater en geniet van een aantal mooie voordelen.
De legendarische Britse groep 10cc komt naar Hengelo!Op 10 maart 2018 komt de legendarische Britse groep 10cc voor een concert naar Rabotheater Hengelo! De kaartverkoop voor dit concert is vanaf nu gestart.
Gratis muziek en street-art op Schouwburgplein & Theater-keuzemenu vanaf € 5,-Op 16 en 17 juni vindt voor de eerste keer het Vier Oost Theater Festival plaats. Het buitenpodium met live muziek op het Schouwburgplein is het hart van het festival. Dit programma is gratis toegankelijk.
Rabotheater Hengelo presenteert het beste van Oost Nederland tijdens het Vier Oost Theater FestivalVier theaters in Oost-Nederland organiseren op 16 en 17 juni voor het eerst het Vier Oost Theater Festival, een tweedaags festival dat tegelijkertijd in en om de vier grote theaters in Overijssel plaatsvindt.
Kaartverkoop The Hollies van startLegendarische band komt mét originele bandleden voor het eerst sinds jaren weer naar Nederland!
Paper Wolfe wint Rabotheater Open Podium 2017De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2017 op zaterdag 20 mei, is gewonnen door de band ‘Paper Wolfe’.
Nieuw theaterfestival in Overijssel met theater, muziek, en meer uit het Oosten.Vier Oost Theater Festival op 16 en 17 juni in Enschede, Deventer, Hengelo en Zwolle.