Nieuws

Draagt u het Rabotheater een warm hart toe?Word Vriend van het Rabotheater en geniet van een aantal mooie voordelen.
De legendarische Britse groep 10cc komt naar Hengelo!Op 10 maart 2018 komt de legendarische Britse groep 10cc voor een concert naar Rabotheater Hengelo! De kaartverkoop voor dit concert is vanaf nu gestart.
Gratis muziek en street-art op Schouwburgplein & Theater-keuzemenu vanaf € 5,-Op 16 en 17 juni vindt voor de eerste keer het Vier Oost Theater Festival plaats. Het buitenpodium met live muziek op het Schouwburgplein is het hart van het festival. Dit programma is gratis toegankelijk.
Rabotheater Hengelo presenteert het beste van Oost Nederland tijdens het Vier Oost Theater FestivalVier theaters in Oost-Nederland organiseren op 16 en 17 juni voor het eerst het Vier Oost Theater Festival, een tweedaags festival dat tegelijkertijd in en om de vier grote theaters in Overijssel plaatsvindt.
Kaartverkoop The Hollies van startLegendarische band komt mét originele bandleden voor het eerst sinds jaren weer naar Nederland!
Paper Wolfe wint Rabotheater Open Podium 2017De finale van het Rabotheater Open Podium Twente 2017 op zaterdag 20 mei, is gewonnen door de band ‘Paper Wolfe’.
Nieuw theaterfestival in Overijssel met theater, muziek, en meer uit het Oosten.Vier Oost Theater Festival op 16 en 17 juni in Enschede, Deventer, Hengelo en Zwolle.
Theatermaker gezocht150 jaar HighTech in Twente en Rabotheater Hengelo zoeken een theatermaker voor het maken van een muziektheaterproductie.
Hengeloos Peil: de leefbare binnenstadOp 1 mei staat 'de leefbare binnenstad' centraal bij Hengeloos Peil.
Vrienden voorrang kaartverkoop start woensdag 19 aprilAls Vriend heeft u onder meer het privilege om een dag eerder dan de reguliere verkoop, kaarten te bestellen. U kunt dus al vanaf woensdag 19 april 2017 vanaf 10:00 uur online kaarten bestellen!