Nieuws

Traject Theatertalent: Schrijf je in!Wil jij meedoen met het Traject Theatertalent en je ontwikkelen op het gebied van teksttoneel, dans, spel, opera en mime? Je kunt je nog aanmelden!
The Hollies: hitmachine van een halve eeuwMet de Beatles en Rolling Stones vormden The Hollies in de jaren 60 de voorhoede van de British Invasion, die de wereld veroverde met hun beatmuziek. In mei 2018 speelt de groep vier keer in Nederland, waaronder in Schouwburg Hengelo!
De kaartverkoop voor het Nationaal Theaterweekend 2018 is gestart!In het weekend van 26 t/m 28 januari 2018 ademt heel Nederland theater tijdens de derde editie van het Nationaal Theaterweekend. Reserveer nu voor de beste plaatsen!
Lezing 'Autisme' op 11 december verplaatstLezing van Colette de Bruin - Dit is Autisme! op ma. 11 dec. 2017 verplaatst naar wo. 28 maart 2018 i.v.m. winterse weersomstandigheden. Tickets blijven geldig.
Jongens met acteertalent opgelet! + Traject TheatertalentHoud jij van acteren, heb je zin om met leeftijdsgenoten (14 t/m 20 jaar) een intensief toneelavontuur aan te gaan? Geef je snel op! Houd ook het Traject Theatertalent in de gaten!
Het regent sterren voor My Fair Lady!De eerste recensies over My Fair Lady zijn binnen, de pers en BN'ers zijn laaiend enthousiast.
Tweede editie Saturday Night Live op 25 november!Na de eerste succesvolle editie in juni dit jaar, herhaalt Schouwburg Hengelo de Saturday Night Live op 25 november. Kaarten kosten in de voorverkoop € 4,-.
Politiek café Hengeloos Peil over binnenstad en KamakDe Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en Schouwburg Hengelo hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot een politiek café. Onder de titel Hengeloos Peil wordt het politiek café elke maand live uitgezonden vanuit Brasserie So Nice in Schouwburg Hengelo. Dit is het tweede seizoen.
Schouwburg Hengelo maakt uw theaterbezoek aangenamerSchouwburg Hengelo heeft niet alleen een nieuwe naam, maar begint het seizoen ook met nieuwe stoelen, een nieuwe hijsinstallatie, extra toiletten en gratis wifi voor publiek.
So NoizySchouwburg Hengelo presenteert: ‘So noizy’, het Open podium op zondagmiddag in Brasserie So Nice