Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Nieuw theaterfestival in Overijssel met theater, muziek, en meer uit het Oosten.Vier Oost Theater Festival op 16 en 17 juni in Enschede, Deventer, Hengelo en Zwolle.
Theatermaker gezocht150 jaar HighTech in Twente en Rabotheater Hengelo zoeken een theatermaker voor het maken van een muziektheaterproductie.
Hengeloos Peil: de leefbare binnenstadOp 1 mei staat 'de leefbare binnenstad' centraal bij Hengeloos Peil.
Vrienden voorrang kaartverkoop start woensdag 19 aprilAls Vriend heeft u onder meer het privilege om een dag eerder dan de reguliere verkoop, kaarten te bestellen. U kunt dus al vanaf woensdag 19 april 2017 vanaf 10:00 uur online kaarten bestellen!
Kaartverkoop Rabotheater Hengelo seizoen 2017-2018 start donderdag 20 aprilDe online kaartverkoop start donderdag 20 april om 10:00 uur. Vrienden van het Rabotheater kunnen al vanaf woensdag 19 april om 10:00 uur kaarten bestellen.
Finalisten Rabotheater Open Podium Twente 2017!De 13 finalisten voor het Rabotheater Open Podium zijn bekend
Hoera, genomineerd voor Publieksprijs 'Beste Uitje'!Rabotheater Hengelo is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Uitje 2017 Overijssel! Stem hier op ons en maak kans op een reis naar Curaçao, een jaar lang gratis tickets of een hotelovernachting!
Afvalbeleid in Politiek Cafe Hengeloos PeilHet afvalbeleid van de gemeente staat maandag centraal in de vierde aflevering van politiek café Hengeloos Peil.
De halve finalisten van het Rabotheater Open Podium Twente 2017 zijn bekend
Nog enkele plekken voor het Traject Theatertalent!Nieuw: Traject Theatertalent is een uitgebreid en uitdagend programma voor jongeren van 14 t/m 19 jaar (1 avond per week in maart, april en mei 2017).