Filmhuis Hengelo - Wish

za 24 feb 2024 - 14:00 uur - Asitozaal - Familiefilm

In het betoverende koninkrijk Rosas, waar wensen werkelijkheid worden, woont de slimme en idealistische Asha. Op zeventienjarige leeftijd ziet ze haar thuis bedreigd door een kwaadaardige kracht. Vastbesloten om haar koninkrijk te redden, doet Asha een wens die zo krachtig is dat het een kosmisch wezen aantrekt: Star, een kleine bal van grenzeloze energie. Samen gaan Asha en Star op een avontuurlijke reis om te bewijzen dat de wilskracht van één dapper individu, verbonden met de magie van de sterren, in staat is om wonderbaarlijke dingen te laten gebeuren.

Let op: Op zaterdagmiddag is de theaterkassa gesloten. Kaarten voor deze film kunnen op de dag zelf alleen betaald worden met PIN bij de vrijwilligers van het filmhuis. Verkoop via de website kan tot vrijdag 23 februari 19:00 uur.

Geen rang (vrije zit):   € 5,00

VS, 2023, 95 min. 6+

Regie: Chris Buck

Animatiefilm, Nederlands gesproken.

Geen rang (vrije zit) :   € 5,00   Normaal tarief
1e rang :   € 5,00   Normaal tarief

★★★Volkskrant: ‘Sommige beelden zijn ronduit betoverend-zoals een paleistoren vol zwevende wensen, gevangen in zachtblauwe zeepbellen.’

Wish zit vol vertrouwde elementen uit de Disney-animatiefilms van de afgelopen honderd jaar. We zien soms letterlijke verwijzingen, zoals een hert genaamd Bambi en de prinsessenjurk uit Sleeping Beauty.

Geen rang (vrije zit):   € 5,00

Anderen bestelden ook

Filmhuis Hengelo  The zone of interest  vr 01 mrt 2024 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Filmhuis Hengelo  The zone of interest  zo 03 mrt 2024 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis