Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

The biggest little farm

Deel deze pagina
wo 23 okt 2019 - 20:15 uur - Asitozaal


In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar gaandeweg ontdekken ze dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt.

VS, 2018, 92 min, 9+

Regie: John Chester

Cast: John Chester, Molly Chester

 

★★★★ VPRO Cinema: '"De opnames van de flora en fauna (..) zijn schitterend. Nog inspirerender is de filosofische ondertoon van de film, die aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee"

★★★★ Trouw: "Een verstandige en vooral overtuigend in beeld gebrachte boodschap die visueel gedrenkt blijft in romantiek (..) Vermakelijke, spannende les in zorgvuldig omgaan met de natuur"

Filmkrant: "Paradijs in een zee van monocultuur, met een zeldzaam hoopvolle blik op de toekomst van ons klimaat" (geeft geen sterren)

Margriet: "Het resultaat is een docufilm waarin volhardendheid, dapperheid en het verwezenlijken van dromen centraal staan"

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden