The biggest little farm (matinee)

Deel deze pagina
zo 20 okt 2019 - 15:00 uur - Asitozaal


In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem.

Op zondagmiddag is de kassa van het theater gesloten. Kaarten voor deze film kunnen daarom vanaf zaterdag 19 oktober, 19:00 uur niet meer online worden besteld. Kaartverkoop kan dan alleen nog op de dag zelf bij de vrijwilligers van het filmhuis. Let er op dat betaling dan alleen per pin mogelijk is.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar gaandeweg ontdekken ze dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt.

VS, 2018, 92 min, 9+

Regie: John Chester

Cast: John Chester, Molly Chester

 

★★★★ VPRO Cinema: '"De opnames van de flora en fauna (..) zijn schitterend. Nog inspirerender is de filosofische ondertoon van de film, die aan het denken zet over de aard van de natuur en onze omgang daarmee"

★★★★ Trouw: "Een verstandige en vooral overtuigend in beeld gebrachte boodschap die visueel gedrenkt blijft in romantiek (..) Vermakelijke, spannende les in zorgvuldig omgaan met de natuur"

Filmkrant: "Paradijs in een zee van monocultuur, met een zeldzaam hoopvolle blik op de toekomst van ons klimaat" (geeft geen sterren)

Margriet: "Het resultaat is een docufilm waarin volhardendheid, dapperheid en het verwezenlijken van dromen centraal staan"

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The biggest little farm  wo 23 okt 2019 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
  The biggest little farm (matinee)  vr 25 okt 2019 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden