Kom hier dat ik u kus

Deel deze pagina
wo 13 jan 2021 - 20:15 uur - Asitozaal


Mona is negen jaar als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist. 

Let op: wilt u één kaartje reserveren, maar zijn er in de plattegrond alleen nog stoelen per 2 beschikbaar, dan kunt u niet reserveren via de website. Belt u in dit geval de kassa via 074-255 6789 (ma. t/m vr. van 12:00 tot 16:00 uur).

1e rang:   € 10,25

Mona maakt er op haar manier maar het beste van, ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om het te laten slagen, ook al gaat dat ten koste van haarzelf. Ook als volwassene doet Mona haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken. Maar de volwassen Mona beseft dat de wereld gevuld is met ego’s en eigendenkers en dat ze zelf het heft in handen moet nemen om uiteindelijk gelukkig te worden.

NL, BE, 2019, 90 min. 12+

Regie: Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden

Cast:  Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Tom Vermeir, e.a.

 

   

Kom hier dat ik u kus, is de verfilming van het boek van Griet Op de Beeck.

Filmkrant: “Op de Beecks Kom hier dat ik u kus (2014), destijds genomineerd voor de NS Publieksprijs en uitgeroepen tot boek van de maand bij De wereld draait door, deelt de akelige tragiek van het onontkoombare met Ne me quitte pas. Wie het boek gelezen heeft, zal de titel ervan niet meer zonder bijklank kunnen horen. Niet alleen meer een liefkozing, maar ook een benauwende opdracht. Liefhebben in de gebiedende wijs, op commando, omdat anders de hel losbreekt. In zowel boek als film is het de voorbode van een leven lang op eieren lopen.

Tanya Zabarylo weet met haar blikken en lichaamstaal de verstilde Mona een reikwijdte aan onderdrukte emoties mee te geven. Daar tegenover staat Wine Dierickx als Mona’s stiefmoeder, die op elk moment zou kunnen exploderen.

1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang:   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The nest (matinee)  vr 12 feb 2021 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
  Rifkin's festival (ochtend)  zo 14 feb 2021 - 11:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden