Bomb Shell

Deel deze pagina
wo 28 okt 2020 - 20:15 uur - Asitozaal


Bombshell vertelt het waargebeurde verhaal over de rise and fall van Roger Ailes, de voormalig topman van nieuwszender Fox,  het meest krachtige en controversiële media-imperium dat Amerika ooit gekend heeft. 

Let op: ondanks dat u bij het reserveren stoelen kunt kiezen in de plattegrond, geldt in de filmzaal een 'vrije zit'. Dit betekent dat u kaarten krijgt zonder rij- en stoelnummer. Bij binnenkomst van de zaal wijzen medewerkers u een plaats toe, met inachtneming van de voorgeschreven afstand.

1e rang:   € 10,25

Roger weet zich op te werken tot de top in de media en wordt gezien als de veroorzaker van de giftige mannelijke cultuur die heerste bij Fox News. Een groep vrouwen, onder wie Gretchen Carlson en Megyn Kelly, besluit hem vervolgens aan te klagen voor seksuele intimidatie, wat resulteert in zijn ondergang.

VS, 2019, 108 min. 12+

Regie: Jay Roach

Cast: Nicole Kidman, Charlize Theron, Margot Robbie, e.a.

 

★★★★ Volkskrant: “Terwijl in New York het proces wegens seksueel misbruik tegen filmproducent Harvey Weinstein loopt, is Bombshell over de val van Fox News-baas Roger Ailes de eerste grote speelfilm van het #metoo-tijdperk. Bombshell wordt gedragen door een excellerende sterrencast.”

1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang:   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Matthias & Maxime  za 31 okt 2020 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
  De beentjes van Sint-Hildegard (Matinee)  vr 06 nov 2020 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden