Carintreggeland

Carintreggeland ledenvoordeel

Met de Ledenservice van Carintreggeland kunt u met 25% korting naar een selectie voorstellingen in Schouwburg Hengelo. In janauari/februari kunt u van de korting genieten bij:

  • Zaterdag 21 januari - De Gemeenschap
    Dendra, Chrissi, Sloes en Siebe Jan: ze willen allemaal werken aan zichzelf. En in het door Hedwig Goorhuis geleide beterlevencentrum Anthropos kan dat. Het draait daar om het vrouwelijk bewustzijn, ook als je een man bent. Maar de vraag is: kun je in vier dagen een ander worden dan wie je nu eenmaal bent? Valt egocentrisme af te leren? En wat is dat eigenlijk: vrouwelijk? Was dit euritmische midweek-arrangement het geld waard dat het de deelnemers heeft gekost?

  • Woensdag 15 februari - Bruce en Wij
    In de voorstelling Bruce & Wij staat de liefde voor Bruce Springsteen centraal. Aangevoerd door een energieke live band met glansrollen voor Joost Marsman, Stephanie Struijk en Dennis Kolen, delen de vrienden Leon Verdonschot & Kluun het verhaal over hun band met Bruce en met elkaar vía Bruce.

Als u kaarten wilt bestellen, gebruik in het bestelproces dan de code CRLEDEN. Als u telefonisch bestelt, geef dan ook de code door. Het aantal beschikbare kortingskaarten per voorstelling is beperkt.

Graag tot ziens in Schouwburg Hengelo!