Verplaatst: Sara Kroos - Verte

Deel deze pagina
za 25 sep 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling is verplaatst naar 15 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 15 februari 2022.

Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: ‘Verte’! Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. ‘Verte’ gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan?

Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: ‘Verte’! Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan.

‘Verte’ gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? 'Verte' is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

‘Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijk optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor’ | AD ★★★★ 

‘Kroos bewijst zich als beeldend verteller met zelfspot’ | Volkskrant ★★★★

‘Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid’ | Trouw ★★★★

Anderen bestelden ook

Wim Helsen  Niet mijn apen, niet mijn circus  vr 12 nov 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Martijn Koning  Koning van de toekomst  vr 03 dec 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden