Popup Choir: Maarten en Tijmen - #Singfluencers: lekker gaan op de 80s

vr 18 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal - Muziek

Na een vol Paradiso, een uitverkocht Concertgebouw en de main stage van Lowlands, gaat Popup Choir verder op missie en laat het ook Schouwburg Hengelo zingen. Wat dat is Popup Choir: zij spelen, jij zingt.

Kneiterfijne popnummers, twee uur lang lekker gaan en een driestemmig hoogtepunt. Ook als je denkt dat je niet kan zingen. Maarten Bos en gitarist Tijmen de Koning zijn als zelfbenoemde ‘#singfluencers’ op een missie Nederland meer te laten zingen. In hun 80s Singalong worden de stembanden goed opgerekt. Zing mee met ABBA, Survivor’s
Eye of The Tiger, The Pointer Sisters en Bon Jovi. Het hoofdgerecht: één nummer magisch meerstemmig zingen met de hele zaal.

1e rang:   € 21,50

Een avondje met Maarten Bos (32) en gitarist Tijmen de Koning (33) is lachen, beleven en de longen uit je lijf brullen. In hun 80s Singalong worden de stembanden opgerekt met de lekkerste parels uit de popmuziek. Hoe? Met matige grappen, scherpe improvisatie en vooral het wow-gevoel van samen zingen. Geknipt voor Gen Z met hun 80s revival, maar ook mensen die zelf al aardig adolescent waren in de jaren 80 en iedereen daartussenin.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,50   Normaal tarief

'Meerstemmig zingen met Popup Choir is een koorgasme' | NRC

'Wie geen kans maakt bij The Voice, maar wél lekker wil zingen, kan terecht bij Popup Choir.' | Parool

1e rang:   € 21,50

Anderen bestelden ook

Prime Orchestra  Rock Sympho Show  do 03 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Grand Symphonique o.l.v. Robert Emery  Hans Zimmer vs John Williams  zo 20 okt. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek