Geannuleerd: Maas theater en dans - Showtje tof doen 2.0 (12+)

Deel deze pagina
wo 12 mei 2021 - 19:30 uur - Middenzaal


Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen. 

1e rang:   € 14,50

Twee stadse jongens zijn sterk, stoer en innemend. Ze knallen in een spectaculair toffe show om vervolgens genadeloos door hun hoeven te storten, overmand door FOMO, angst voor leegte en voor meisjes. Met veel gekibbel, slapstick en een teder lied delen ze hun twijfel met het publiek. “Komisch en ontwapenend pleidooi voor kwetsbaarheid. Hilarisch, ontroerend en herkenbaar ineen” schreef Theaterkrant over de Parade-editie.

Het leven is een bumpy road, you know. Sometimes it’s tof, meestal gewoon tough. You’re feeling like a lonesome cowboy. Maar kijk naast je. Daar is je friend, watching over that same desert of difficulties. Be brave en vertrouw jezelf. Who knows waar dat eindigt, maar boeien.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief
1e rang:   € 14,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Introdans  50 jaar Introdans: Tutti  za 09 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
OFF projects  Interval  wo 17 nov 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden