Verplaatst: RUMAG - Live in het theater

Deel deze pagina
za 18 sep 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling is verplaatst naar zaterdag 19 februari 2022. Bezoekers met kaarten hebben hier persoonlijk bericht over ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 19 februari.

RUMAG gaat het theater in en het wordt gegarandeerd kut! De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en je gedachten lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en daarom is het hoog tijd dat RUMAG naar zijn publiek toekomt.

Van de haat aan je ex, de liefde voor fastfood, tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent.

René Watzema zal de RUMAG theatertour dragen en hosten. De show zal het randje opzoeken én er net overheen gaan. Dagelijkse onderwerpen zoals humor, seks, kleding en lifestyle komen aan bod. En wat er ook besproken wordt, RUMAG heeft overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Samen met het publiek wordt elke show in de zaal naar de RUMAG’er van de avond gezocht. Daarnaast zullen er gasten uit de showbizz aanwezig zijn.

Anderen bestelden ook

Omdenken / Berthold Gunster  Zoals verwacht loopt alles anders  za 13 nov 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Défano Holwijn  Défano Holwijn Live  za 07 mei 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden