Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Lenette van Dongen - Paradijskleier

Deel deze pagina
vr 04 okt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


“Wat werd mij toen ik 30 was een onaangenaam leven voorspeld. Met diepe weemoed keken de oudere vrouwen mij aan.

Kind, je bent jong, geniet er nou maar van.. Want straks… Straks verlaat je vent jou voor een jonger exemplaar, verdwijn jij in het 50 tinten beige leger en ziet niemand je meer staan. Dan woon je alleen op een sneue flat, met je potjes antirimpelcrème en je geadopteerde hond uit Roemenië."

1e rang:   € 23,50

"In december werd ik 60. En nooit eerder voelde ik me zo sterk, zo vrij en zo positief.De bullshit voorbij. Dit is wat ik ben, je doet het er maar mee. En echt, nooit meer 30. Wat een gezwoeg was dat om te mogen bestaan en aan van alles te voldoen en te streven naar geluk.

Het genot om eindelijk zonder AVAM (angst voor andermans mening) te leven zie je ook in mijn nieuwe voorstelling terug. Kwam deze fase vanzelf? Nee natuurlijk niet. Dat maakt deze voorstelling juist zo grappig. En soms ontroerend. Omdat wijzer worden soms met harde lessen komt.

Geen leidend regieconcept maar vrij in vorm en contact met de zaal. Ongegeneerd eerlijk met behoud van opgedane wijsheid. De show is eigenlijk een hilarische avondvullende TEDX TALK.

Als dit dan misschien toch mijn laatste show wordt kan ik maar beter alles nog zeggen en doen wat ik nooit heb gedurfd."

“…wonder van expressiviteit…extra komisch … overrompelende explosie van energie – een plastisch pleidooi voor levenslust ...” | ★★★★ NRC

“In Paradijskleier (verwijzend naar de mens die zijn eigen bestaan wenst te boetseren) balt ze al haar kwaliteiten samen in een twee uur durende voorstelling: interactie met het publiek (dat letterlijk op de banken staat bij een dreunende dancebeat), ontroerende liedjes die mooi contrasteren met haar uitgelaten, energieke podiumpresentatie en de vertelling die ze subtiel, dan weer heftig door haar twaalfde show weeft.” | ★★★★ AD

“….warm bad, vol troost en plezier…waardevolle wijsheden…” | Theaterkrant, keuze van de criticus

 

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak u theateravond compleet!'.

1e rang :   € 23,50   Normaal tarief
2e rang :   € 21,00   Normaal tarief
3e rang :   € 18,50   Normaal tarief
4e rang :   € 16,00   Normaal tarief
1e rang:   € 23,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Yentl en De Boer  Lacrimosa  wo 12 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Thijs Borsten & Izaline Calister  Het eiland van mijn vader  wo 01 jul 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden