Brain Balance - Charlotte Labee - Overprikkeld Brein Tour

do 23 mrt 2023 - 19:30 uur - Rabozaal - Theatercollege


Charlotte Labee komt terug naar Schouwburg Hengelo met haar Overprikkeld Brein Tour. Charlotte: 'In de huidige maatschappij krijgt het brein dagelijks miljoenen prikkels te verwerken. Flikkerende beeldschermen, deadlines op werk en verontrustende berichten in de media schreeuwen om onze aandacht en laten deze vervolgens niet meer los. Hierdoor krijgen ook jouw hersenen meer prikkels te verwerken dan ooit eerder het geval was in onze miljoenen jarenlange evolutie.

Het is een situatie die bij veel mensen leidt tot een overprikkeld brein. Het overprikkeld brein is een van de grootste opkomende problemen in de moderne wereld en kan tot uiting komen in stress, burn-out, depressie, vermoeidheid, angststoornissen, verslaving en geheugen- en slaapproblemen. Ook jij herkent bepaalde van deze problemen ongetwijfeld uit je eigen omgeving.

Ondanks de zorgwekkende toename van deze aandoeningen blijft de onderliggende oorzaak vaak onderbelicht. Hier hoop ik met de Overprikkeld Brein Tour verandering in te brengen. Tijdens deze interactieve lezing deel ik de belangrijkste oorzaken en oplossingen voor overprikkeling met je, inclusief praktische tools en tips die je kunt inzetten om meer grip te krijgen op je brein en leven.'

Kaartverkoop alleen via charlottelabee.com

1e rang:   € 29,95

Wanneer is de Overprikkeld Brein-lezing iets voor jou?

  • Je wilt je kennis over het brein uitbreiden
  • Je wilt weten waarom je soms terugvalt in bepaalde negatieve patronen
  • Je wilt vanuit meer geluk, balans en ontspanning door het leven gaan
  • Je wilt een manier vinden om uit de rat race te stappen
  • Je wilt beter voor jezelf (en je gezin) zorgen

Na de Overprikkeld Brein-lezing ken jij de belangrijkste oorzaken én oplossingen voor overprikkeling. Aan de hand van concrete tips en praktische inzichten leer je op een toegankelijke manier hoe je een overprikkeld brein kunt voorkomen of weer in balans kunt brengen om zo gezonder, energieker en gelukkiger door het leven te gaan.

1e rang :   € 29,95   Normaal tarief
1e rang:   € 29,95

Anderen bestelden ook

Wim Daniëls  Filosofietsen  vr 17 feb 2023 - 20:30 uur - Middenzaal Theatercollege
Rick Engelkes Producties  Kruimeltje de familiemusical (6+)  za 11 feb 2023 - 19:00 uur - Rabozaal Jeugd