KMK Johan Willem Friso - Muziektheatervoorstelling Vrij Land

Deel deze pagina
di 20 okt 2020 - 18:30 uur - Rabozaal


Dit concert is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers met kaarten worden hier persoonlijk over geïnformeerd.


1e rang:   € 5,00

Wij genieten dagelijks van onze vrijheid, maar wat is vrijheid? Op zoek naar antwoorden wordt het publiek meegenomen door ons prachtige land met fantastische muziek en poëtische verhalen. 'Vrij Land' laat zien hoe vrijheid in onze samenleving geworteld is en wie de mensen zijn die deze vrijheid in stand houden. De voorstelling bevat historische beelden en nieuwe video-content. Het laat zien hoe trots wij mogen zijn op Nederland. Een holoscreen brengt historische en hedendaagse veteranen op het podium tot leven.

Dirk Brossé schreef een aantal nieuwe composities waarmee de voorstelling een aangename mix van bekend klassiek repertoire én nieuw gecomponeerde muziek bevat. De Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ onder leiding van chef-dirigent majoor Tijmen Botma voegt de nodig diepgang en historische kleuring toe. Valéry van Gorp vertelt en zingt over vrijheid.

Het concert Vrij Land is tot stand gekomen op initiatief van de Koninklijke Landmacht en het Nationaal Comité Veteranendag. En bedoeld voor iedereen die onze vrijheid aan de volgende generaties wilt doorgegeven.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Deze voorstelling is te zien om 18:30 en 20:30 uur.

1e rang :   € 5,00   Normaal tarief
1e rang:   € 5,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  do 25 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  za 27 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden