Rayen Panday - Karma

vr 24 jan. 2025 - 20:30 uur - Middenzaal - Cabaret

Je verdiende loon krijgen’ is iets wat we een ander toewensen, maar vrijwel nooit onszelf. En karma kennen we toe aan ‘het universum’. Rayen heeft daar andere ideeën over: we beslissen zelf waar en wanneer karma ingezet moet worden. En vooral bij wie... Rayen nodigt je uit voor een stuiterende show vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van zijn karma af.

Rayen Panday (1983) wint in 2008 de Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sindsdien is hij actief als stand-up comedian en cabaretier. Panday is bekend van zijn special Fenomeen op Netflix en de Prime Video-show Last One Laughing (LOL). Karma is zijn zevende cabaretvoorstelling.

1e rang:   € 22,50

Karma van Rayen Panday is deel van de Cabaret Collectie van Het Nederlands Theaterfestival, de selectie van de beste cabaretvoorstellingen van afgelopen seizoen.

Uit het juryrapport: 'De opvallend persoonlijke voorstelling Karma markeert een grote stap in het kunstenaarschap van Rayen Panday. Zijn eigen dilemma’s smeedt hij om tot een universeel portret van de feilbare mens die met zichzelf in het reine probeert te komen. Panday laat zijn toeschouwers met plezier in hun morele verwarring rondzwemmen.'

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,50   Normaal tarief

Uit het juryrapport van het Nederlands Theaterfestival Cabaret Collectie 2024:
'De opvallend persoonlijke voorstelling Karma markeert een grote stap in het kunstenaarschap van Rayen Panday. Zijn eigen dilemma’s smeedt hij om tot een universeel portret van de feilbare mens die met zichzelf in het reine probeert te komen. Panday laat zijn toeschouwers met plezier in hun morele verwarring rondzwemmen.'

1e rang:   € 22,50

Anderen bestelden ook

Najib Amhali  30 jaar on stage  di 05 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Najib Amhali  30 jaar on stage  wo 06 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret