Henk Poort en de Helden

Deel deze pagina
do 30 sep 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Althans, dat vindt de AVROTROS, die hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige tv-programma.
Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe theatersolo.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 30 april 2020 en op 26 mei 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

1e rang:   € 23,00

Na het succes van zijn vorige voorstelling Ik ben mijn lied, waarin Henk Poort zich bewees als rasverteller, rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Welke verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Samen vormen ze een sterk persoonlijk verhaal.

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 23,00   Normaal tarief
2e rang :   € 20,50   Normaal tarief
3e rang :   € 18,00   Normaal tarief
4e rang :   € 16,00   Normaal tarief
1e rang:   € 23,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The Stones vs The Beatles Battle: Stones  wo 27 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Edwin Evers Band  SPELEN….!  do 04 nov 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden