Mugmetdegoudentand - Happy Hour

Deel deze pagina
wo 27 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal


Drie vrouwen ontmoeten elkaar in een exclusieve bar. Het is Happy Hour. Al snel lopen de emoties hoog op. Het wachten is op de ontploffing. Maar wanneer komt die? Hoe het afloopt is in nevelen gehuld. Blijft humor hun sterkste wapen, of slaat een nieuwe realiteit gaten in hun overtuiging? Actrices Lineke Rijxman, Malou Gorter en Margo Verhoeven zetten de boel op stelten in een hilarische en verontrustende voorstelling over populisme.

“Gorter speelt geweldig. Onderuitgezakt, benen uit elkaar, rok tot rond haar middel opgeschort knauwt ze over „ruggengraatloze” elite en „kansenparels”. Ze vindt het lekker om „rechts” te spelen, zegt ze, en het is heerlijk om naar te kijken.” | NRC


1e rang:   € 18,50

Taalspelletjes, misverstanden, ironie, rollenspel – in Happy Hour zit het allemaal.” | De Volkskrant. 

Lineke Rijxman (Colombina 2006, Theo d’Or 2009), speelde dit voorjaar door de Coronacrisis niet in de reprise van Rijsen&Rooxman, DeDikkeMuiz&Sjors, een Mug-voorstelling i.s.m. Zina. Ze was wel te zien in de komische dramaserie ‘Koppensnellers’ van de Mug, uitgezonden op NPO3 door AVROTROS.

Malou Gorter (nominatie Theo d’Or 2016) speelde dit voorjaar door de Coronacrisis niet in de voorstelling Leedvermaak trilogie van het Nationale Theater. Ze was wel te zien in het tweede seizoen van de BNNVARA tv-serie Oogappels (nominatie zilveren Nipkowschijf 2020). 

Margo Verhoeven (Soldaat van Oranje de musical 2019) Na haar afstuderen was ze te zien in de voorstelling Private Lives van het Amsterdamse theatercollectief De Theatertroep. Ze mocht ook op theaterfestival De Parade spelen met hetzelfde gezelschap in de voorstelling Veaudeville.

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Rick Engelkes Producties  The Mousetrap  ma 27 dec 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Lotte Dunselman, Marjolein Ley, Alejandra Theus  Ik stond in een kutvoorstelling maar mijn haar zat wel heel goed  za 19 mrt 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden