Niels van der Gulik en Marcel de Groot - Central Park - The Story of Simon & Garfunkel

Deel deze pagina
vr 24 sep 2021 - 21:00 uur - Kulturhus Borne


Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg? Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 22 januari en 5 juni 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben hierover bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 16,00

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Voor de voorstellingen in Kulturhus Borne geldt een toeslag van €1,50 per reservering.

De entreeprijs is exclusief drankje.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 16,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Alexander Broussard & 003  The Billy Joel Experience  do 28 okt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Back to the Golden Years  George Baker and more 60's, 70's and 80's  vr 05 nov 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden