DOMNIQ x REDO - A New Dawn

vr 28 feb. 2025 - 20:00 uur - Middenzaal - Dans

Je opent je ogen. Een gloednieuwe dag staat klaar. Een dag met oneindig veel mogelijkheden. Of niet. Beslis jij zelf jouw volgende stap?

A New Dawn is een multidisciplinair duet tussen percussionist DOMNIQ (winnaar van de Nederlandse Muziekprijs) en breakdancer REDO (bekroond met De Zwaan, de prijs voor de meest indrukwekkende dansprestatie) met visuals van ontwerper Noralie. Zoals elke nieuwe dag, ontwikkelt elke voorstelling zich op haar eigen, unieke manier met telkens wisselende elementen.

'De wow factor van hun virtuositeit, de muzikaliteit en onontkoombare menselijkheid van de lichamen, maakt de voorstelling uitermate geschikt om te wisselen tussen abstracte en materiële werelden', aldus Movement Exposed.

Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

1e rang:   € 21,50

A New Dawn wordt aangevoerd door REDO – in 2019 als eerste breakdancer bekroond met de prestigieuze dansprijs De Zwaan en bekend van het tv-programma Project Dans – de met de Nederlandse Muziekprijs gelauwerde percussionist Dominique, regisseur Peter Leung en visual designer Noralie. Ze werken samen met onder anderen multi-instrumentalist Binkbeats, een grootheid in de wereld van elektronische beats, en dansers Camilla Bundel en Shane. 

Hoe bestelt u ‘Jeugd t/m 16 jaar gratis’ kaarten?

Bestellen via de website

  1. Druk op de knop ‘Bestellen’ op de voorstellingspagina op de website;
  2. Geef aan hoeveel kaarten u in totaal wilt reserveren door in het blokje te typen of te scrollen met de pijltjes;
  3. Selecteer of u zelf plaatsen wilt kiezen of kies voor best beschikbare plaatsen en reserveer uw stoelen;
  4. Vul de verdeling van uw kaarten in, het systeem past de totaalprijs aan en maakt de verdeling in reguliere (volwassen) kaarten en jeugd t/m 16 jaar gratis kaarten;
  5. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en volg de verdere stappen om af te rekenen en om uw kaarten te ontvangen.

Bestellen via de theaterkassa

  • Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de kassa via 074 255 67 89 of aan de balie tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Spelregels Jeugd t/m 16 jaar gratis

  • Als het jeugd t/m 16 jaar gratis tarief geldt, dan staat dit expliciet vermeld bij de voorstelling;
  • Er is slechts 1 voorwaarde: er moet minimaal 1 betalende volwassene mee als begeleiding, dit is ook de reden waarom er altijd 1 kaartje op het reguliere tarief blijft staan in het bestelsysteem;
  • Wilt u met meer dan 10 personen/kinderen komen? Dan is reserveren niet mogelijk via de website. U kunt in dat geval contact opnemen met de theaterkassa om de kaarten te reserveren.

Wij adviseren u om altijd vooraf (gratis) kaarten te reserveren om zeker te zijn van een plaats in de zaal. Daarnaast vragen we de bezoekers om de leeftijdsindicatie in acht te nemen en geen kinderen mee te nemen die jonger zijn.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
2e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
1e rang:   € 21,50

Anderen bestelden ook

Kalpanarts  Trust  vr 29 nov. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Rhythm of the Dance  25 years The Christmas Show  za 28 dec. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans