Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Zeg me uw film en ik zeg wie u bent (Overijssels Film Festival)

Deel deze pagina
vr 11 okt 2019 - 19:00 uur - Asitozaal


Op donderdag 10 oktober start het Overijssels Filmfestival - de vierde editie inmiddels en alweer grootser!

Dit jaar worden in de Overijsselse filmtheaters een maand lang Europese films vertoond rond 'ons culturele DNA'. Ook reist er een expositie mee met foto's van Rikkert Harink en teksten van Theo Hakkert. De feestelijke opening van dit filmfestival vindt evenals vorig jaar plaats in Filmhuis Hengelo, in de filmzaal van de Schouwburg.

Wees er dus snel bij! Programma en informatie van het festival is te vinden op de site www.overijsselsfilmfestival.nl en in de folders.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Een programma waarin zowel de film als de toeschouwer centraal staan. Dat is `zeg me uw film en ik zeg wie u bent’. Het programma is speciaal voor en in samenspraak met het Overijssels Film Festival ontwikkeld door Jan Salden. Hij is docent filmtheorie, cursusgever, filmkenner en vooral bevlogen spreker over film.

Bezoekers wordt vooraf een aantal vragen gesteld als: `wat was de eerste film die je zag, wat is je favoriete film of welke film is een stiekem genoegen?’. Van een flink aantal van de genoemde films worden fragmenten gezocht, vertoond en geduid. Kortom, een avondje met, voor en over filmliefhebbers.

Mogelijk gemaakt in Overijssel’ is een compilatie van drie heel verschillende films die mede door ondersteuning van de provincie zijn gerealiseerd. Waaronder de schitterende, bekroonde en bejubelde animatie 'Mind my mind'. 'Ver van huis' en 'Schuld' completeren de avond. Deze avond zal plaatsvinden op zaterdag 19 oktober om 20:15

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden