Walk the Line

za 08 jun. 2024 - 16:30 uur - Asitozaal - Filmhuis

Voor vele mensen is Johnny Cash een legende. Hij was ‘The Man in Black’. Deze film vertelt het leven van Johnny Cash achter de zogenaamde glitter en glamour. Walk the Line gaat over de jaren vanaf zijn jeugd tot en met zijn beroemde optreden in Folsom Prison. Het liefdesdrama van John en June wordt goed neergezet. Daarnaast zijn ook de persoonlijke problemen van Cash goed uitgewerkt en wordt het begin van zijn muzikale loopbaan adequaat behandeld. Reese Witherspoon, die de rol van June vertolkt, kreeg hiervoor een Oscar.

Deze film maakt onderdeel uit van het muziekfilmfestival. Voor slechts €36,00 kunt u alle vijf films die dit weekend vertoont worden, bezoeken. Ter afsluiting van het muziekfilm festival speelt op zondagmiddag om 15.15 in The Green Room de indie pop band Rixle Blue.

U reserveert een passe-partout door kaarten te reserveren voor alle vijf de films, het systeem berekent automatisch het gereduceerde tarief.

Let op: Op zaterdagmiddag is de theaterkassa gesloten. Kaarten voor deze film kunnen op de dag zelf alleen betaald worden met PIN bij de vrijwilligers van het filmhuis. Verkoop via de website kan tot vrijdag 7 juni 19:00 uur.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

VS/DE, 2005, 136 min. 6+

Regie: James Mangold

Cast: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin e.a.

Ter afsluiting van het muziekfilm festival speelt op zondagmiddag om 15.15 in The Green Room de indie pop band Rixle Blue. Dit is voor iedereen vrij toegankelijk.

Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd door bands en artiesten als Gorillaz, Arcade Fire, Iggy Pop en Prince. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en sex ter gehore brengen.

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Anderen bestelden ook

Filmhuis Hengelo  The Albanian virgin  wo 29 mei 2024 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
Filmhuis Hengelo  The Albanian virgin  vr 31 mei 2024 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis