True mothers

Deel deze pagina
za 20 mrt 2021 - 20:15 uur - Asitozaal


Satoko en haar man hebben het goed, maar het lukt haar niet om zwanger te worden. Ze besluiten voor adoptie in aanmerking te willen komen. 

Let op: wilt u één kaartje reserveren, maar zijn er in de plattegrond alleen nog stoelen per 2 beschikbaar, dan kunt u niet reserveren via de website. Belt u in dit geval de kassa via 074-255 6789 (ma. t/m vr. van 12:00 tot 16:00 uur).

1e rang:   € 10,25

Zo worden ze de ouders van Asato, een jongetje geboren uit een onstuimige puberliefde. Jaren later komt hun gezinsgeluk onder spanning te staan als een onbekende jonge vrouw zich aandient en beweert Asato's echte moeder te zijn. Satoko gaat de confrontatie met deze Hikari aan. Wie is ze en wat is er destijds gebeurd? Een ontroerend verhaal over familie en moederschap, warm, menselijk en genuanceerd.

JP, 2020, 140 min., 9+

Regie: Naomi Kawase

Cast: Hiromi Nagasaku, Arata Iura, Aju Makita e.a.

 

Na An en Radiance keert de gerenommeerde Japanse regisseur Naomi Kawase terug met een ontroerend verhaal over familie en moederschap, met een perfect gevoel voor dat wat ons leven waarde geeft.

Gebaseerd op een roman van Mizuki Tsujimora en met de herkenbare visuele kracht van Kawase, die de film een unieke intensiteit geeft. True Mothers maakte deel uit van de officiële selectie van Cannes 2020.

Filmkrant: Op een ‘mission statement’ zul je de zachte films van Naomi Kawase niet betrappen. Toch dragen die films, over personages die zich onbemind en ongezien voelen, onderhuids een vorm van protest in zich, toont ook haar nieuwe film True Mothers weer. Kawase filmt vanuit een radicaal gelijkheidsprincipe. Alles wat leeft heeft een stem.

1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang:   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Aznavour, le regard de Charles (matinee)  vr 14 mei 2021 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
  Aznavour, le regard de Charles  wo 19 mei 2021 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden