Filmhuis Hengelo - Buitenbios | The Singing Club

za 03 sep 2022 - 20:30 uur - Schouwburgplein


Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur.

Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar!

The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Filmhuis Hengelo opent het nieuwe filmseizoen feestelijk met een buitenbios op het Schouwburgplein. Deze buitenvoorstelling is gratis toegankelijk voor iedereen!

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief

★★★ NRC: “Een ambachtelijk gemaakte, op en top Britse film met een stiff upper lip.”

★★★★ De Protagonisten: “The Singing Club kan zichzelf met recht een van de betere feelgood films van het jaar noemen.”

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Anderen bestelden ook

Twente op film  Zo doo wiejleu dat  za 10 sep 2022 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
Twente op film  Zo doo wiejleu dat  zo 11 sep 2022 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis