Stop Making Sense

za 08 jun. 2024 - 20:15 uur - Asitozaal - Filmhuis

Na veertig jaar terug op het witte doek: Stop Making Sense, de gerestaureerde concertfilm van new wave band Talking Heads. Door velen beschouwd als een van de beste concertregistraties ooit. Het choreografisch strak geregisseerde optreden werd in 1983 opgenomen in het Pantages Theater in Hollywood en laat de meest memorabele nummers van deze band zien. Het absurd grote kostuum van Byrne werd een legendarisch fashion statement en is beeldbepalend voor deze film. Stop Making Sense is uitgegroeid tot een absolute klassieker onder de concertfilms.

Deze film maakt onderdeel uit van het muziekfilmfestival. Voor slechts €36,00 kunt u alle vijf films die dit weekend vertoont worden, bezoeken. Ter afsluiting van het muziekfilm festival speelt op zondagmiddag om 15.15 in The Green Room de indie pop band Rixle Blue

U reserveert een passe-partout door kaarten te reserveren voor alle vijf de films, het systeem berekent automatisch het gereduceerde tarief.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

VS, 1984, 88 min., AL

Regie: Jonathan Demme

Cast: David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz, Jerry Harrison, e.a.

Ter afsluiting van het muziekfilm festival speelt op zondagmiddag om 15.15 in The Green Room de indie pop band Rixle Blue. Dit is voor iedereen vrij toegankelijk.

Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd door bands en artiesten als Gorillaz, Arcade Fire, Iggy Pop en Prince. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en sex ter gehore brengen.

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Anderen bestelden ook

Filmhuis Hengelo  The color purple  za 01 jun. 2024 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
  Big Easy Express  zo 09 jun. 2024 - 14:00 uur - Asitozaal Filmhuis