Phantom Thread MODE & FILM (matinee)

Deel deze pagina
zo 15 sep 2019 - 15:00 uur - Asitozaal


De beroemde Britse modeontwerper Reynolds Woodcock is een verstokt vrijgezel die het nooit lang uithoudt met zijn veroveringen.

Op zondagmiddag is de kassa van het theater gesloten. Kaarten voor deze film kunnen daarom vanaf zaterdag 14 september, 19:00 uur niet meer online worden besteld. Kaartverkoop kan dan alleen nog op de dag zelf bij de vrijwilligers van het filmhuis. Let er op dat betaling dan alleen per pin mogelijk is.

Geen rang (vrije zit):   € 8,25

Zijn werk als couturier gaat boven alles. Dan ontmoet hij Alma. Zij weet zeker dat hij niet de sterke man is die hij pretendeert te zijn. Vervolgens ontvouwt zich een fantastisch, ontregelend kat-en-muisspel, met liefde en overgave als inzet. De film won diverse prijzen voor de beste kostuums. MODE&FILM.

VS, 2018, 130 min, 12+

Regie: Paul Thomas Anderson

Cast: Daniel Day-Lewis, Vicky Krieps en Lesley Manville

 

Deze film sluit aan bij het MODE-SPECTAKEL in Hengelo.

Filmkrant: “Paul Thomas Anderson en acteur Daniel Day-Lewis werken tien jaar na There Will Be Blood opnieuw samen en creëren Reynolds Wood­cock, een veeleisende modeontwerper die een machtsspel speelt met zijn muze en model Alma. Phantom Thread is even exact en weelderig als zijn hoofdpersonage.”

Kostuumontwerper Mark Bridges kreeg voor zijn werk voor Phantom Thread een Oscar voor de collectie die hij voor Reynolds schiep, en terecht. Japonnen, pakjes, avondtoiletten met fluwelen capes. Gekorsetteerd en geborduurd. Een lust voor het oog, een feest voor de filmer.

Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 8,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 8,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden