Les misérables

Deel deze pagina
vr 09 okt 2020 - 20:15 uur - Asitozaal


Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement. Hij ontmoet er zijn nieuwe collega’s en ervaren agenten Chris en Gwada.

Let op: ondanks dat u bij het reserveren stoelen kunt kiezen in de plattegrond, geldt in de filmzaal een 'vrije zit'. Dit betekent dat u kaarten krijgt zonder rij- en stoelnummer. Bij binnenkomst van de zaal wijzen medewerkers u een plaats toe, met inachtneming van de voorgeschreven afstand.

1e rang:   € 10,25

Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de verschillende bendes van de wijk. Wanneer ze tijdens een interventie de controle dreigen te verliezen, filmt een drone hun kleinste daden en acties… De Franse regisseur ontleent de titel van zijn film aan het werk van Victor Hugo en is geïnspireerd op de hevige rellen die in 2005 plaatsvonden in de Parijse banlieus.

FR. 2020, 105 min. 16+

Regie: Ladj Ly

Cast: Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga, Steve Tientcheu

 

"Les Misérables schetst een ontluisterende beeld van de banlieues". Parool

“Een explosieve liefdesverklaring aan een wereld die doorgaans zo veel mogelijk wordt vergeten en genegeerd. “Voortreffelijk acteerwerk”, “Laat je voorkomen verpletterd achter”. “Naar de keel grijpende debuutfilm”. ****Volkskrant

1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang:   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Matthias & Maxime  do 29 okt 2020 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
  Gli anni più belli  vr 06 nov 2020 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden