Honey Boy

Deel deze pagina
vr 25 sep 2020 - 20:15 uur - Asitozaal


Honey Boy vertelt het verhaal van de relatie tussen een tv-acteur en zijn vader, een voormalige clown en heroïneverslaafde. Van hoe hij als klein kind rollen wist te bemachtigen in Hollywood, tot aan een jongeman met perspectief als acteur.

Let op: ondanks dat u bij het reserveren stoelen kunt kiezen in de plattegrond, geldt in de filmzaal een 'vrije zit'. Dit betekent dat u kaarten krijgt zonder rij- en stoelnummer. Bij binnenkomst van de zaal wijzen medewerkers u een plaats toe, met inachtneming van de voorgeschreven afstand.

1e rang:   € 10,25

Toen hij in de afkickkliniek de opdracht kreeg om over zijn jeugd te schrijven, kende Shia LaBeouf maar één vorm waarin hij dat kon doen. Hij schreef zijn verhaal op als filmscenario, de taal die hij als voormalig kindster al zijn hele leven spreekt. Regisseur Alma Har’el verfilmde het script met LaBeouf zelf in de rol van zijn dominante en gewelddadige vader.

VS, 2019, 94 min, 12+

Regie: Alma Har'el

Met: Shia LaBeouf, Laura San Giacomo, Lucas Hedges, Noah Jupe, Natasha Lyonne e.a.

Duur: 94 min.

 

‘Honey Boy’ is meer dan dure zelftherapie voor Shia LaBeouf. ****NRC

"Het is knap hoe Har’el en LaBeouf erin slagen Otis’ ervaringen voor iedereen herkenbaar te maken, terwijl zijn omstandigheden allesbehalve gewoon zijn. Roem verzacht de pijn van een gemankeerde jeugd niet, laat de film zien. Honey Boy is geen ijdel inkijkje in de filmwereld, maar een eerlijk en aangrijpend verhaal over opgroeien onder druk."

**** De Volkskrant

1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang:   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Honey Boy (MATINEE)  zo 27 sep 2020 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
  Do the right thing (matinee)  vr 02 okt 2020 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden