BUITENFILM: Fisherman's friends

Deel deze pagina
za 28 aug 2021 - 20:30 uur - Schouwburgplein


Dit jaar organiseert Filmhuis Hengelo weer een buitenfilm als feestelijke opening van het filmseizoen.

Het Schouwburgplein bij The Green Room wordt voor deze gelegenheid omgebouwd tot een openluchtbioscoop. Bezoekers kunnen vanaf het terras genieten van de film. De toegang is gratis. Kom op tijd om zeker te zijn van een plekje, het terras is ruim van tevoren open.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehandte Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

GB, 2019, 112 min. 9+

Regie: Chris Foggin

Cast: Tuppence Middleton, Daniel Mays, James Purefoy, David Hayman

Anderen bestelden ook

  Nomadland (Matinee)  vr 03 sep 2021 - 15:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Het Spoor Terug  Over het leven van zes Italiaanse textielarbeiders in Twente  di 07 sep 2021 - 16:00 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden