Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

De Patrick (matinee)

Deel deze pagina
vr 17 jan 2020 - 15:00 uur - Asitozaal


Heerlijk apart en humoristisch familiedrama over de eigenaardigheden van de mens.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf.

 

BE, 2019, 97 min, 12+

Cast: Kevin Janssens, Pierre Bokma, Hannah Hoekstra, e.a. 

De Patrick is het speelfilmdebuut van regisseur Tim Mielants. Hij won met de film meteen de prijs voor beste regie op het filmfestival in Karlovy Vary in Tsjechië.

★★★★ NRC Handelsblad : ”De Patrick is een erg geestige film. Staat die verdwenen hamer voor de ontkenningsfase van zijn rouwproces? Met zijn unieke mix van detective, slapstick en lullige intriges maakt dat De Patrick tot de grappigste rouwverwerking ooit"

★★★★ VPRO Cinema: "Tragikomedie van tv-regisseur Mielants (Peaky Blinders, Legion) behandelt uiteenlopende thema’s als rouw, authenticiteit en ambitie, maar blijft bovenal boeien door de terloopse humor, stijlvaste regie en de perfect getroffen toon"

Filmkrant: “Na een flinke carrière als regisseur voor de betere Amerikaanse series levert Vlaming Tim Mielants met De Patrick een eigenzinnig speelfilmdebuut af, waarin intriges op de nudistencamping worden gebracht met de gravitas van een Shakespeareaans drama”

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The two popes (matinee)  wo 15 apr 2020 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
  1917  vr 17 apr 2020 - 20:15 uur - Asitozaal Filmhuis
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden