Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Apollo 11 (matinee)

Deel deze pagina
zo 17 nov 2019 - 15:00 uur - Asitozaal


Apollo 11 is een spectaculaire herbeleving van de gedenkwaardige dagen en uren in juli 1969 vanuit het zicht van de astronauten, het team in Mission Control en de miljoenen toeschouwers op de grond.

Op zondagmiddag is de kassa van het theater gesloten. Kaarten voor deze film kunnen daarom vanaf zaterdag 16 november, 19:00 uur niet meer online worden besteld. Kaartverkoop kan dan alleen nog op de dag zelf bij de vrijwilligers van het filmhuis. Let er op dat betaling dan alleen per pin mogelijk is.

Geen rang (vrije zit):   € 10,25

Samengesteld uit herontdekt 70mm archiefbeeld en uit meer dan 11.000 uur geluidsopnames, neemt de film de kijker rechtstreeks mee naar het hart van de meest gevierde missie van NASA, die Neil Armstrong en Buzz Aldrin tot internationale helden maakte. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Michael Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde. Boeiend van begin tot eind.

VS, 2019, 93 min, AL

Regie: Todd Douglas Miller

Cast: Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins

★★★★NRC: "Spectaculaire beelden (..) de toeschouwer krijgt de ruimte zelf te reflecteren"

★★★★VPRO Cinema: "Spannend historisch docuverslag (..) een ongekende trip terug in de tijd dankzij de bijzondere beeldkwaliteit"

 “Fascinerende 90 minuten lange documentaire met geweldig nieuw materiaal en een uitstekende muzikale score”  André Kuipers

 "Prachtige beelden en onvoorstelbaar spannend, juist omdat je weet dat het 100% echt is” Govert Schilling

Geen rang (vrije zit) :   € 10,25   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit) :   € 8,25   Filmhuis Leden
1e rang :   € 10,25   Normaal tarief
1e rang :   € 8,25   CJP / Jeugd
1e rang :   € 8,25   Filmhuis Leden
Geen rang (vrije zit):   € 10,25
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden