Theaterarrangementen

Een avondje uit met uw relaties of collega's

Toneel, dans, show, muziek of cabaret: verras uw gasten met een onvergetelijke avond.

De meer dan 150 theatervoorstellingen van Schouwburg Hengelo lenen zich uitstekend voor een compleet verzorgde avond uit. Van ontvangst met een heerlijk kopje koffie of thee tot een volledig verzorgde avond inclusief diner en feest. Puur en simpel of luxe en exclusief. 

Onze arrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. 

Koffie, thee en zoetigheid
U wordt één uur voor aanvang van de voorstelling persoonlijk ontvangen in Schouwburg Hengelo en begeleid naar de voor u gereserveerde tafel of foyer voor uw gezelschap. Daar wordt u onbeperkt koffie en thee geserveerd en staan etageres met diverse zoetigheden. De servicemedewerker begeleidt u vervolgens naar de ingang van de theaterzaal waar u geniet van de voorstelling.

Borrelen
Uw avond begint een half uur voor aanvang van de voorstelling met een kop koffie of thee en bonbons aan de voor u gereserveerde tafel of in de gereserveerde foyer. Daarna geniet u van de voorstelling en in de pauze serveren wij u een pauzedrankje met een hapje. Na afloop van de voorstelling is er een borrel met hapjes.

Eten en drinken
Ruim voor aanvang van de voorstelling ontvangen wij u met een aperitief aan uw gereserveerde tafel of in de voor uw gezelschap gereserveerde foyer. U geniet van een volledig 3-gangen diner of een royaal theaterbuffet met dranken naar keuze. Daarna geniet u van de voorstelling en in de pauze serveren wij u een pauzedrankje met een mini-dessert. Na afloop van de voorstelling kunt u napraten tijdens de borrel met hapjes.

Bent u geïnteresseerd in een arrangement of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, bel naar 074 - 255 8226 of stuur een mail naar r.draaijer@schouwburghengelo.nl.

Graag bespreken wij uw ideeën om er een onvergetelijke avond van te maken.

Uw theatervoorstelling
Wilt u graag een theateravond met een voorstelling exclusief voor uw genodigden? Ook dat is mogelijk! Met plezier boeken wij voor uw gezelschap een mooie en geschikte theatervoorstelling.

Uw act
Behalve een complete voorstelling is het uiteraard ook mogelijk een act op te nemen in uw programma. Wat denkt u van cabaret als afsluiting van uw zakelijke programma, steltlopers tijdens de ontvangst of zingende obers tijdens de borrel? Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst een theatrale wending te geven.

Neem gerust contact met ons op

* verplichte velden