Van zakelijke borrel tot een vlammend bedrijfsfeest

Ontmoetingen in een ander decor


Een jubileum, een afscheid, een diploma-uitreiking, de mooie jaarcijfers;
feesten worden voor veel gelegenheden gehouden. Of u nu kiest voor een bescheiden receptie of voor een spetterend bedrijfsfeest: ervaar de magie van het theater, laat de theatrale omgeving optimaal tot zijn recht komen  en zet uw gasten in de ‘spotlights’. 

Verras uzelf én uw gasten door te kiezen voor Schouwburg Hengelo als uw feestdecor.
In beide theaterzalen kunnen de stoelen verwijderd worden. Hierdoor kunnen de zalen ook gebruikt worden voor diners of voor een groot feest. Onze theatertechnici toveren de theaterzalen graag om tot de feestzaal van uw dromen! 

Kiest u voor een bescheiden receptie of komt u met een kleine groep? Naast de theaterzalen hebben wij de beschikking over diverse foyers. Deze foyers zijn uitermate flexibel in te delen en zijn allen voorzien van een bar. 

Culinaire verrassingen
Ons gemotiveerde en ervaren horecateam zet graag zijn ervaring en creativiteit in om samen met u een passende culinaire invulling te geven aan uw evenement. Diners, buffetten, hapjes en drankjes worden volledig naar uw wensen verzorgd. In Schouwburg Hengelo wordt de catering verzorgd door Bar-Restaurant 'The Green Room'.

Ons gastvrije en creatieve team begeleidt u graag naar een feest waarover nog lang nagesproken zal worden. 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak voor een rondleiding of het reserveren van uw feest kunt u contact opnemen met Ruben Draaijer,
telefoon: 074 - 255 8226 of per mail.

Neem gerust contact met ons op

* verplichte velden