Max Music - Workshop Songwriting

Deel deze pagina
za 27 jan 2018 - 12:00 uur - Thalesfoyer


Altijd al je eigen song willen schrijven, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Alleen of met je hele band, wie weet schrijf je hier een hit!

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Workshop Songwriting | 12:00 uur | 14+ | max 6 songs, vol=vol
Altijd al je eigen song willen schrijven, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Alleen of met je hele band, wie weet schrijf je hier een hit! Kom je met z'n tweeën of met een groep, dan hoef je je maar voor één persoon in te schrijven.

Naast theatervoorstellingen spelen er in Schouwburg Hengelo regelmatig concerten. Zaterdagavond 27 januari speelt het concert Nederpop All Stars waarin je wordt meegenomen  op een muzikale roadtrip langs legendarische Nederpopklassiekers. Maar het Bank Giro Loterij weekend staat ook in het teken van zelf ervaren. 's Middags kun je daarom deelnemen, los van het concert, aan een Singer Songwriting workshop door MAX MUSIC.

In deze workshop ervaar je hoe tekst en muziek samenwerken, en je schrijft onder professionele begeleiding een eigen popsong. Heb je een song half af maar weet je niet hoe je verder moet? Schrijf je in! De docent helpt je verder en wie weet wordt daar een hit geboren! Door de individuele begeleiding is de workshop geschikt voor zowel (semi-)gevorderden als voor deelnemers die nog nooit een song hebben geschreven, maar het wel leuk zouden vinden.

De docent vertelt over verschillende werkwijzen in het schrijven en componeren van popmuziek. Met voorbeelden van bekende songs leren de deelnemers over allerlei verschillende stijlen.
Je gaat vervolgens zelf of met je groep aan de slag met een eigen songtekst. De docent helpt waar nodig. De songs worden uiteraard geëvalueerd en voor wie wil staat er een podium in de foyer!

De docent neemt muziekinstrumenten mee om te begeleiden, maar je mag natuurlijk ook je eigen instrumenten meenemen.

Goed om te weten: De docent kan maximaal 6 songs begeleiden, vol is vol!  Als je als duo of als band/groep samen wilt werken aan 1 song, kan dat natuurlijk wel. Graag opgeven als 1 persoon.

Geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra  The Star Wars Symphonic  wo 07 nov 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Venice  in concert  za 01 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden