Theater Kamak - WOEF en AJU

Deel deze pagina
do 27 sep 2018 - 19:30 uur - Middenzaal


Kamak is een professionele theatergroep voor acteurs met een verstandelijke beperking.

Kamak verlaat even het vertrouwde honk aan het Esrein om in Schouwburg Hengelo nog meer mensen kennis met ze te laten maken.

1e rang:   € 2,50

WOEF
Elk jaar trekken trotse hondenbezitters naar de Grote Hondenshow ‘WOEF’ en ieder jaar wint Mau Mau, een buldog. Als hij op het punt staat zijn prijs in ontvangst te nemen, neemt dit keer het lot een volledig andere wending!

AJU
Een groepje bejaarden krijgt te horen dat ze naar de maan kunnen lopen, dus besluiten ze dat ook te doen. Ze laten een briefje achter met ‘wij zijn weg’ en verlaten de aarde. Deze succesvolle voorstelling over dromen, afscheid nemen en ergens in geloven ging in 2017 in première.

Deze voorstelling is te zien op:

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 2,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 27 sep 2018 - 17:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 2,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theater Kamak  WOEF en AJU  wo 26 sep 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Regionaal
TCOV  Najaarsconcert 2018  vr 30 nov 2018 - 20:00 uur - Onze Lieve Vrouwekerk Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden