Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke - Wijn, een thrillerkomedie

Deel deze pagina
wo 28 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Toch?

1e rang:   € 24,50

Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Toch?

In de thrillerkomedie ‘WIJN’ nemen zes geweldige acteurs u mee in een met wijn doordrenkte avond, waarop alles net even anders loopt. Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Maar dit keer wil het niet gezellig worden. Misschien omdat Ed niet is uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht? Als hij toch komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de avond compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel.

‘WIJN’ is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie ‘Hartstocht’ uit 2016.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Wijn, een thrillerkomedie

So Nice Theaterdiner - Wijn, een thrillerkomedie

wo 28 feb 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter  Mooi weer vandaag  vr 20 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Pierre Bokma, Jacqueline Blom, Annick Boer en Guy Clemens  Aquarium  wo 09 mei 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden