Fresku - Welkom bij de Fresku show

Deel deze pagina
za 10 feb 2018 - 20:00 uur - Middenzaal

Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival.

1e rang:   € 17,50

Fresku moet en zal het leven en de wereld begrijpen. Hij voert een soort innerlijke heilige oorlog, met als belangrijkste wapens poëzie en humor. Als een cubistisch schilder werkt hij zijn liedjes tot in detail uit. Zware thema’s worden afgewisseld met ontlading in de vorm van satire en persiflages. De bijbehorende video’s, gemaakt door zijn creatieve wederhelft Teemong, zijn afwisselend controversieel, emotioneel, humoristisch maar vooral indrukwekkend. Fresku heeft een hoop te vertellen en te delen. Niet alles kan hij kwijt op een plaat of tijdens een festival. Het theater biedt uitkomst. Daar kan hij zijn scherpe raps afwisselen met grappige persiflages en kunnen we zien of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
17 februari 2018 | ZINiN Nijverdal | Klik hier

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Fresku

So Nice Theaterdiner - Fresku

za 10 feb 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Paulien Cornelisse  Om mij moverende redenen  do 15 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Jasper van Kuijk  Janus  za 24 mrt 2018 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden