Vrijdag & Sandifort - Vrijdag vs. Sandifort

Deel deze pagina
wo 25 okt 2017 - 20:00 uur - Middenzaal

Hun typeringen zijn zo mogelijk nóg beroemder dan zijzelf. Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.

Genomineerd voor de Poelifinario 2017!

1e rang:   € 19,00

Hun typeringen zijn zo mogelijk nóg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt. Want Martine Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Remko Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute van Alex Klaasen? Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.

Vrijdag vs. Sandifort is genomineerd voor de Poelifinario 2017 (prijs voor meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen). De jury: ‘Er zijn maar weinig Nederlandse cabaretiers die met zoveel acteer- en zangtalent, energie en overtuigingskracht op het toneel staan als Remko Vrijdag en Martine Sandifort. In hun derde samenwerking brengen zij een strakke reeks scènes en liedjes die zeer komisch zijn maar ook sterk schrijnen. Het levert een sketchvoorstelling met een prettige rafelrand op, die uitmondt in een persoonlijke finale waarin het letterlijk Vrijdag versus Sandifort wordt.’

"Verrukkelijke voorstelling vol krankzinnige scènes." ***** Volkskrant

Deze voorstelling is ook te zien:
17 november 2017 | De Reggehof Goor | Klik hier

1e rang :   € 19,00   Normaal tarief
2e rang :   € 17,00   Normaal tarief
1e rang:   € 19,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arnout van den Bossche  Burn-out voor beginners  vr 23 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Veldhuis en Kemper  Geloof ons nou maar  za 14 apr 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden