Enge Buren - Vreemde Vogels

Deel deze pagina
wo 07 feb 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Enge Buren ziet ze vliegen! Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit!

1e rang:   € 19,50

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek en humor. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz èn in het dagelijks leven! Enge Buren bestaat uit drie multi-instrumentalisten, die prachtig driestemmig zingen, een karrenvracht aan muziekinstrumenten bespelen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan.

En over muziek gesproken: Naast de traditionele instrumenten, zoals gitaar, basgitaar, keyboard en drums, gebruiken Enge Buren ook akoestische instrumenten; een contrabas, klassiek gitaar, didgeridoo, darabuka (Arabische trom), djembe, cajon en sopraansaxofoon. Maar ook de drumcomputer, elektronische saxofoon en de 'doodgewone' iPhone mogen niet ontbreken bij de totstandkoming van deze show. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
2 november 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
14 december 2017 | De Kappen Haaksbergen | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Lebbis  De Bovengrens  vr 30 nov 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Rayen Panday  Fenomeen  vr 11 jan 2019 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden