Enge Buren - Vreemde Vogels

Deel deze pagina
wo 07 feb 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Enge Buren ziet ze vliegen! Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment?

1e rang:   € 19,50

Enge Buren ziet ze vliegen! Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit!

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek en humor. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz èn in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
2 november 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
14 december 2017 | De Kappen Haaksbergen | Klik hier

1e rang:   € 19,50   Normaal tarief
2e rang:   € 17,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Enge buren

So Nice Theaterdiner - Enge buren

wo 07 feb 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Richard Groenendijk  Om Alles!  za 09 dec 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Martijn Kardol  Bang  vr 29 dec 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden