Enge Buren - Vreemde Vogels

Deel deze pagina
wo 07 feb 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Enge Buren ziet ze vliegen! Ze bestaan bijna 25 jaar, toch kent niet iedereen ze. En wat ze precies doen, is ook al lastig te definiëren. Is het muziek, is het cabaret, is het theater of is het absurdistisch entertainment? Wie zal het zeggen….? Eén ding staat buiten kijf, Enge Buren staat garant voor een onvergetelijk avondje uit!

1e rang:   € 19,50

‘Vreemde Vogels’ is hun zevende show vol muziek en humor. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz èn in het dagelijks leven! Enge Buren bestaat uit drie multi-instrumentalisten, die prachtig driestemmig zingen, een karrenvracht aan muziekinstrumenten bespelen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan.

En over muziek gesproken: Naast de traditionele instrumenten, zoals gitaar, basgitaar, keyboard en drums, gebruiken Enge Buren ook akoestische instrumenten; een contrabas, klassiek gitaar, didgeridoo, darabuka (Arabische trom), djembe, cajon en sopraansaxofoon. Maar ook de drumcomputer, elektronische saxofoon en de 'doodgewone' iPhone mogen niet ontbreken bij de totstandkoming van deze show. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
2 november 2017 | De Bond Oldenzaal | Klik hier
14 december 2017 | De Kappen Haaksbergen | Klik hier

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Enge buren

So Nice Theaterdiner - Enge buren

wo 07 feb 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arnout van den Bossche  Burn-out voor beginners  vr 23 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Joost & Martijn  Kwinkslag  do 29 mrt 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden