Paul de Leeuw - Vette Pech

Deel deze pagina
za 30 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal


In 2017 speelde Paul de Leeuw een reeks speciale jubileumvoorstellingen in het Luxortheater in Rotterdam, dat honderd jaar bestond. Daarna begon het enorm te kriebelen en kreeg Paul ontzettend veel zin om het land weer in te trekken - vanavond in Schouwburg Hengelo!

1e rang:   € 29,50

’Soms zijn er momenten dat ik me zo voor je schaam!’ roept mijn jongste zoon als de veiligheidsriem van een attractiewagentje vanwege mijn dikte niet goed dicht gaat en er twee vrijwilligers aan te pas moeten komen om de riem goed te sluiten. Een typisch gevalletje Vette pech! Ik noem het ook wel ‘regenhumor’; iets triests waar je later om kunt lachen.”

Dit verhaal van Paul de Leeuw is tekenend voor zijn nieuwe voorstelling Vette Pech!: een theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes, over alle ‘vette pech’-momenten in het leven. Zo vraagt hij zich af waarom hij ooit gestopt is met dansen: “Vroeger danste ik met alles en iedereen, maar dat gevoel is nu weg. Door het drukke gezinsleven, door gezondheidskwaaltjes. De laatste keer dat ik met mijn man danste was op een feestje waar onze kinderen bij waren. Weer werden we keihard geconfronteerd met hun mening. Vette pech! Maar als twee mannen kunnen wij hier samen dansen en dat is weer alles behalve Vette pech!, een Groot geluk!”

Maar goed, pech is een onvermijdelijk gegeven in ieders leven. Daar moet je mee leren omgaan.

“In ‘Vette pech!’ schakelt Paul de Leeuw moeiteloos tussen gevoelig verhaal en geestige tiradet” (Volkskrant)
“De Leeuw; rasentertainer die de nodige ruimte laat voor improvisatie, tot grote hilariteit van zijn publiek!” (Telegraaf)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          15-11-2018          Theaterhotel Almelo, klik hier
di            7-5-2019             Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 30 mrt 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Matroesjka  Brainwash  do 14 mrt 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Pieter Derks  Voor wat het waard is  za 13 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden