Maaike Ouboter - Vanaf nu is het van jou

Deel deze pagina
do 28 feb 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


Maaike Ouboter brak in 2013 door met het ontroerende ‘Dat Ik Je Mis’, waarmee ze mee deed aan ‘De Beste Singer-Songwriter’. Twee jaar later verscheen haar debuutalbum waarin jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes werden gedeeld. En er volgde een zeer succesvolle theatertournee. Ook in Hengelo stond zij voor een uitverkochte zaal.

1e rang:   € 20,00

Nu is Maaike terug met nieuwe liedjes, voor een nieuw album. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of toevallige passanten. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, soms hilarisch, maar vaak ook teder zijn. Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van mooie liedjes en  ontwapenende verhalen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 20,00   Normaal tarief
2e rang :   € 18,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 28 feb 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 20,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

K's Choice  LOVE = MUSIC tour 2019  vr 25 jan 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Motel Westcoast  Back to the roots  vr 15 feb 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden