Het Nationale Ballet Junior Company - UNBOXING

Deel deze pagina
za 09 feb 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


De Junior Company gaat opnieuw op reis met een programma dat klassiek ballet op het hoogste niveau koppelt aan nieuw werk van eigenzinnige en eigentijdse choreografen.

1e rang:   € 17,50

Ieder stuk heeft een eigen verhaal. De klassieker ‘Paquita Suite’ wordt door de Volkskrant omschreven als “een Bengaals vuurwerk van spitzenvariaties”. Paquita vereist een loepzuivere techniek, virtuositeit en balletschwung, een ideale toetssteen voor de jonge talenten.

De werken ‘WITHDRAWN’ en ‘What Got You Here’ zijn voortgekomen uit de Choreographic Academy, waarin jonge choreografen intensief samenwerkten met de dansers van de Junior Company. Het programma wordt afgesloten met een nieuw werk van Ernst Meisner, de bevlogen coach van de Junior Company.

Inmiddels is De Junior Company niet meer weg te denken uit ons theater: wederom toptalenten op tournee!

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 89,50 en krijg toegang tot maar liefst 14 dansvoorstellingen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 11,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

za 09 feb 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Maas theater en dans  Victory (12+)  do 29 nov 2018 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Saint-Petersburg Tchaikovsky-Ballet  Romeo & Juliet  za 02 mrt 2019 - 19:30 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden