Alex Ploeg - Ultimatum

Deel deze pagina
vr 01 feb 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


“Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist." (Jury Cameretten)

1e rang:   € 16,00

Soms moet je jezelf een Ultimatum stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het ook allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen.

Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten (2016). Onlangs werd hij in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018.

'…om het tegenovergestelde van een mislukkeling te zien hoef je alleen maar naar het podium te kijken: daar staat een zelfverzekerde zaalinpakker te doen waar-ie goed in is.' **** (Volkskrant)
'Een indrukwekkend debuut.' **** (NRC)
'Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in.' **** (Trouw)

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
do          4-4-2019              Stadstheater De Bond Oldenzaal, klik hier
wo         10-4-2019            Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, klik hier
do          23-5-2019            Theater Hof 88 Almelo, klik hier
do          23-5-2019            Theaterhotel Almelo, klik hier

1e rang :   € 16,00   Normaal tarief
2e rang :   € 14,00   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

vr 01 feb 2019 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 16,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Guido Weijers  Oudejaarsconference 2018  vr 14 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Hadewych Minis  Minis Plus  za 15 dec 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden