Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper - Turks Fruit

Deel deze pagina
do 25 apr 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


‘Turks Fruit’ gaat over de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt.

De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende voorstelling.

1e rang:   € 24,50

Het boek was een bestseller, de film (met Rutger Hauer en Monique van de Ven) een hit, de musical een instantklassieker en dan is er nu de mag-je-niet-missen toneelbewerking van het ultieme liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur: ‘Turks Fruit’.

De autobiografische roman van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niets aan kracht en ontroering ingeboet en staat nog altijd op de boekenlijst van middelbare scholieren.

Naar de roman van: Jan Wolkers
Bewerking: Sophie Kassies
Regie: Hanneke Braam
Met: Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uwtheateravond compleet!'

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

do 25 apr 2019 - 19:00 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 25 apr 2019 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Aluin  1619 Maak het kort  do 11 apr 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Dood Paard  Wie is er bang voor Virginia Woolf?  vr 10 mei 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden